Selectati Judetul, Orasul si Institutia Dvs. pentru a vizualiza resursele electronice de documentare la care aveti acces!

Universitatea "1 Decembrie 1918" / Listeaza Institutie

Platforma SpringerLink oferă acces la textul integral al revistelor străine ştiinţifice de cercetare în format online, fără alt suport magnetic sau pe hartie. Este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare ştiinţifice din lume şi de la noi din ţară. Înfiinţată în anul 1996, platforma SpringerLink a continuat să evolueze în funcţie de nevoile cercetătorilor şi în prezent conţine peste 2.897 de titluri de reviste (faţă de 1551 în 2006), peste 171.077 de cărţi online şi 313 de lucrări de referinţă online, peste 35.195 de protocoale, colecţiile sale conţinând reviste de la cele mai mari biblioteci ştiinţifice din lume, Russian Library of Science (544.000 titluri) şi Chinese Library of Science (77.350 titluri).
 
Abonamentul la platforma Springerlink Journals oferă acces la 2399de reviste de specialitate în text integral, din care 1493 de titluri sunt cotate ISI conform JCR 2012, editie publicată în luna iulie 2013.
Divizia Oxford Journals ofertă acces cu text integral la reviste straine ştiinţifice de cercetare în format online. Este oferită de una dintre cele mai mari edituri universitare din lume, o editură motivată de calitatea publicatiilor sale. Veţi recunoaşte angajamentul acestei edituri în standardele portofoliului său de reviste însumând 276 de titluri cu conţinut datând din 1996 pâna la anul curent şi în calitatea serviciilor sale.
HSS Collection – conţine reviste academice din domeniile: ştiinţe economice, ştiinţe sociale şi umaniste, drept.
STM Collection - conţine reviste ştiinţifice din domeniile: matematică, fizică, chimie, medicină, ştiinţele vieţii, ştiinţele pământului.
 
Abonamentul la Platforma OxfordJournals oferă acces la textul integral pentru 265 de reviste online grupate pe 6 discipline, 185 de titluri sunt cotate ISI conform JCR 2012, ediţie publicată în luna iulie 2013.
Web of Science este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera acces la rezumatele articolelor a peste 12,200 de reviste stiintifice si 160,000 de conferinte stiintifice din 256 de discipline.
Journal Citation Reports este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera date statistice cuantificabile care premit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica. Aceasta baze de date cuprinde doar revistele cotate ISI. Nu premite efectuarea de cautari dupa autor sau cuvinte cheie. Aceasta baza de date nu ofera rezumatele articolelor, ci doar lista completa a revistelor cotate ISI si date statistice privind dinamica citarilor.
Derwent Innovations Index este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand brevete stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge produsa de Thomson Reuters, cuprinde date despre aproximativ 22 de milioane de brevete si inventii inregistrate din 40 de tari, inclusiv Romania, din 1963 si pana in prezent. Ofera o privire de ansamblu la nivel international asupra unei inventii, inclusiv noutatea, proprietarul legal si gradul de protectie, citarile patentelor.

Emerald Management Extra 200 cea mai mare şi cuprinzatoăre colecţie de reviste de management peer-review din lume şi propune o noua abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe lângă colecţia de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenţi etc.

Abonamentul la Emerald Management Extra 200 oferă acces la textul integral pentru 200 de reviste online, din care 41 de reviste sunt cotate ISI.