Selectati Judetul, Orasul si Institutia Dvs. pentru a vizualiza resursele electronice de documentare la care aveti acces!

INCD pentru Ecologie Industriala - ECOIND / Listeaza Institutie

Platforma de cercetare ScienceDirect oferă acces la textul integral pentru revistele ştiinţifice de cercetare în format online, cărţi academice, serii de cărţi şi enciclopedii online. Peste 20% din informaţia apărută la nivel global în domeniile ştiinţe exacte şi ştiinţe umaniste, tehnologie şi medicină este publicată pe platforma Elsevier Science Direct. Este incontestabil, cea mai importantă resursă informaţională academică a zilelor noastre şi cuprinde revistele publicate de grupul editorial Elsevier (grupeaza editurile: Elsevier, Churchill Livingstone, Saunders, Mosby, Cell Press, Pergamon, Butterworth-Heinemann, Academic Press, The Lancet, JAI Press, North Holland, Masson).
 
Abonamentul la Platforma ScienceDirect pentru Freedom Collection Journals oferă acces la 2030 de reviste de specialitate cu text integral, din care 1456 de reviste cotate ISI conform JCR 2012 - publicat iulie 2013.
Platforma SpringerLink oferă acces la textul integral al revistelor străine ştiinţifice de cercetare în format online, fără alt suport magnetic sau pe hartie. Este una din cele mai utilizate resurse electronice de documentare ştiinţifice din lume şi de la noi din ţară. Înfiinţată în anul 1996, platforma SpringerLink a continuat să evolueze în funcţie de nevoile cercetătorilor şi în prezent conţine peste 2.897 de titluri de reviste (faţă de 1551 în 2006), peste 171.077 de cărţi online şi 313 de lucrări de referinţă online, peste 35.195 de protocoale, colecţiile sale conţinând reviste de la cele mai mari biblioteci ştiinţifice din lume, Russian Library of Science (544.000 titluri) şi Chinese Library of Science (77.350 titluri).
 
Abonamentul la platforma Springerlink Journals oferă acces la 2399de reviste de specialitate în text integral, din care 1493 de titluri sunt cotate ISI conform JCR 2012, editie publicată în luna iulie 2013.
Web of Science este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera acces la rezumatele articolelor a peste 12,200 de reviste stiintifice si 160,000 de conferinte stiintifice din 256 de discipline.
Journal Citation Reports este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand reviste stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge, ofera date statistice cuantificabile care premit evaluarea impactului revistelor in comunitatea stiintifica. Aceasta baze de date cuprinde doar revistele cotate ISI. Nu premite efectuarea de cautari dupa autor sau cuvinte cheie. Aceasta baza de date nu ofera rezumatele articolelor, ci doar lista completa a revistelor cotate ISI si date statistice privind dinamica citarilor.
Derwent Innovations Index este o baza de date bibliografica si bibliometrica in format online, cuprinzand brevete stiintifice, livrată prin intermediul Internetului. Disponibila pe platforma online Web of Knowledge produsa de Thomson Reuters, cuprinde date despre aproximativ 22 de milioane de brevete si inventii inregistrate din 40 de tari, inclusiv Romania, din 1963 si pana in prezent. Ofera o privire de ansamblu la nivel international asupra unei inventii, inclusiv noutatea, proprietarul legal si gradul de protectie, citarile patentelor.