Selectati Judetul, Orasul si Institutia Dvs. pentru a vizualiza resursele electronice de documentare la care aveti acces!

Emerald Publishing Group / Detalii resursa

Tutorial Emerald   Tutorial Emerald   (*.PDF - 2.91 Mb)
Lista titluri Emerald   Lista titluri Emerald   (*.XLS - 0.06 Mb)
 
         Platforma online Emerald Publishing Group oferta acces cu text integral la reviste străine ştiinţifice de cercetare în format online, fără alt suport magnetic sau pe hârtie  Scopul editurii EMERALD (una din cele mai importante edituri de literatură economică din lume) este sa reducă distanţa dintre cercetarea academică şi practica de zi cu zi în domeniul economic. Pe lângă subiectele din diversele speciălizari din domeniul economic: management, marketing, finanţe-bănci, resurse umane, afaceri etc; sunt abordate subiecte importante în activitatea de cercetare şi educaţie: Management educaţional, Management de bibliotecă, Managementul cercetării şi inovaţiei.
         Emerald Management Extra 200 cea mai mare şi cuprinzătoare colecţie de reviste de management peer-review din lume, propune o noua abordare a utilizării resurselor electronice pentru documentare. Astfel pe langa colecţia de jurnale sunt oferite o serie de extra resurse personalizate pentru: bibliotecari, decani, profesori, cercetători, studenti etc.

Un abonament la platforma Emerald Insight oferă acces la:

1. Acces la Emerald Management Journals 200 pentru 200 de reviste de specialitate cu text integral, din care 41 de reviste cotate de Thomson Scientific Journal Citation Reports (ISI), conform JCR 2012, editie publicata în luna iulie 2013.
2. Drept de acces perpetuu la titlurile de reviste publicate în cursul anului 2014 şi după finalizarea contractului, fără ulterioare taxe de mentenanţă;
3. Acces la la rezumatele tuturor articolelor disponibile pe platforma din toate domeniile;
5. Acces online la platforma de reviste cu text integral Emerald Insight pentru colectia Emerald Management Journals 200 pentru anul curent (2014) şi pentru o perioadă de arhivă cuprinsă între anii 1998 – 2013, în funcţie de primul numar publicat al fiecarui titlu (titluri selectate);
6. Posibilitatea de a accesa online articole ştiinţifice acceptate spre publicare de editorii revistelor înainte ca acestea să apară în varianta tipărită a revistei prin opţiunea “Early Cite”.
 
Accesul la platforma Emerald Management Extra include următorii parametri:

- Articolele ştiinţifice online în text integral sunt identice cu cele din varianta tipărită.
- Motorul de căutare al platformei Emerald Group Publishing permite căutarea în toate numerele revistelor disponibile pe această platformă online simultan.
- Se pot efectua căutari dupa cuvinte cheie, autori, titlul revistei, articolului sau căutări avansate dupa o serie de filtre introduse de cercetători.
- Oferă posibilitatea de configurare a unui cont personal prin care fiecare cercetător poate salva articolele de interes, căutarile efectuate şi bibliografiilor;
- Accesul la revistele online din platformă se face prin Internet (interfaţă web), pe bază de IP care sunt autentificate în clasele de IP-uri oferite de Autoritatea contractantă 24 de ore din 24. Numărul maxim de conexiuni simultane pe care îl permite deţinătorul bazei de date este nelimitat.
- Accesul fără perioade de restricţionare la rezumatele articolelor disponibile pe platformă şi la articolele în text integral ale revistelor ce fac parte din produsul achiziţionat;
- Actualizare zilnică, săptămânală, lunară sau trimestrială pentru bazele de date sau conform periodicităţii revistelor.
- Se oferă facilităţi de tipărire, salvare a informaţiilor, a rezultatelor căutărilor, pe format hârtie şi format electronic (dischetă, CD/DVD), trimitere pe email fără restricţii;
- Posibilitatea programării unor “alerte” (instrument de lucru care generează un e-mail către utilizator ori de câte ori apare un nou articol care satisface un cumul de criterii definit);

 Pentru alte informaţii accesaţi: http://www.emeraldinsight.com