Selectati Judetul, Orasul si Institutia Dvs. pentru a vizualiza resursele electronice de documentare la care aveti acces!

SpringerLink / Detalii resursa

Ghid de utilizare Springer   Ghid de utilizare Springer   (*.PDF - 0.89 Mb)
Lista titluri Springerlink   Lista titluri Springerlink   (*.XLS - 0.34 Mb)
 

Oferta SC E-NFORMATION SRL ofera acces la platforma SpringerLink Journals in urmatorii parametri:
1. Acces la platforma Springerlink Journals pentru 2,399 de reviste de specialitate in text integral, din care 1,493 de titluri sunt cotate ISI conform JCR 2012, editie publicata in luna iulie 2013.
2. Se ofera suplementar, promotional, fara alte costuri aditionale, acces la un numar de 17 de reviste (din care 4 reviste sunt cotate ISI) cu text integral pentru diverse perioade cuprinse intre anii 1997 si 2013.
3. Acces la peste 5 milioane de articole publicate in reviste din toate domeniile academice;
4. Acces la peste 8.6 milioane de rezumate ale articolelor disponibile din toate domeniile stiintifice (reviste, carti, serii de carti, enciclopedii, protocoale) pe o singura platforma;
5. Revistele sunt impartite in 11 colectii in functie de subiect;
6. Ofera posibilitatea de configurare a unui cont personal prin care fiecare cercetator poate salva articolele de interes, cautarile efectuate si bibliografiilor, “My SpringerLink”.
7. Acces online la platforma de reviste cu text integral Springerlink pentru anul curent (2014) si pentru o perioada de arhiva intre anii 1996-2013.
8. Drept de acces perpertuu la 5 colecţii de arhivă Springer – conţinutul anilor 1996-2012 pentru acces la arhive în funcţie de primul număr publicat al fiecărui titlu din colectiile:
• Biomedical and Life Sciences – 171 de titluri
• Business and Economics – 51 de titluri
• Chemistry and Materials Science – 85 de titluri
• Engineering – 91 de titluri
• Physics and Astronomy – 71 de titluri

Facilităţi ale platformelor;

1. Articolele ştiinţifice online în text integral sunt identice cu cele din varianta tipărită.
2. Motorul de căutare al platformelor permite căutarea în toate numerele revistelor disponibile online simultan.
3. Se pot efectua căutări dupa cuvinte cheie, autori, titlul revistei, articolului sau căutări avansate dupa o serie de filtre introduse de cercetători.
4. Oferă posibilitatea de configurare a unui cont personal pe fiecare platformă în parte prin care fiecare cercetător poate salva articolele de interes, căutările efectuate şi bibliografiilor.
5. Posibilitatea de a accesa online articole ştiinţifice acceptate spre publicare de editorii revistelor înainte ca acestea sa apară în varianta tipărită a revistei prin opţiunea “Online First”.
6. Accesul la informaţie se face prin Internet (interfata web), pe baza de IP care sunt autentificate în clasele de IP-uri oferite de Autoritatea contractantă 24 de ore din 24.
7. Numarul maxim de conexiuni simultane pe care îl permite deţinătorul bazei de date este nelimitat. Acces gratuit şi nelimitat pentru utilizatori în cadrul IP-urilor aparţinând instituţiilor abonate
8. Acces continuu pe perioada contractelor încheiate, fără perioade de restricţionare la revistele şi publicaţiile conţinute de fiecare platformă: la rezumatele articolelor disponibile pe platformă şi la articolele în text integral ale revistelor ce fac parte din produsul achiziţionat;
9. Actualizare zilnică, săptămânală, lunară sau trimestrială pentru bazele de date sau conform periodicităţii revistelor.
10. Se oferă facilităţi de tipărire, salvare a informaţiilor, a rezultatelor căutărilor, pe format hârtie şi format electronic (memory stick, CD/DVD), trimitere pe email fără restricţii între membrii Asociaţiei Anelis Plus.
11. Posibilitatea programării unor “alerte” (instrument de lucru care generează un e-mail către utilizator ori de câte ori un apare un nou articol care satisface un cumul de criterii definit de utilizator la configurarea alertei)
 
Pentru alte informatii accesati: link.springer.com